szerda, 17 február 2016 11:03

"Síelés - Mintha havon siklanának Győrújbaráton" írja a Kisalföld

Győrújbaráton, a Pap-erdő közepén 2013 őszén nyitotta meg kapuit a Győrújbaráti Síiskola, mely októbertől áprilisig várja a síelni vágyókat.
„Célunk, hogy kellemes környezetben, vidám hangulatú foglalkozásainkon korszerű műanyag pályán sajátítsák el a síelés alapjait az érdeklődők. Már négyéves kortól ajánljuk a sportágat, hiszen fejleszti az állóképességet, az egyensúly- és ritmusérzéket, a tájékozódóképességet, a koordinációt. Szerencsére egyre többen jönnek, hogy az első leckéket nálunk vegyék. Ez akkor különösen hasznos, ha valaki a családdal először menne síelni, mert a havas pályára már úgy érkezik, hogy van némi képe az egészről, nem ott kezd el bukdácsolni a hóban, hanem boldog, felszabadult élményt okoz neki a lesiklás. A műanyag pálya ugyanazokkal a sajátságokkal rendelkezik, mint egy hófedte lejtő, így az itt megszerzett tudás mindenképpen kamatoztatható" – mondta el Tóth Judit, a pálya egyik vezetője és oktatója.

„Ezzel rendszeres sportolási lehetőséget biztosítunk októbertől áprilisig, ráadásul a városból kiszakadva, friss levegőn lehetnek a síelni vágyók" – folytatta Tóth Judit, hozzátéve, hogy a gyerekek mellett természetesen felnőttek oktatásával is foglalkoznak: „Van, aki idősebb korában kap kedvet a sportághoz, s úgy gondoljuk, jobb, ha szakemberektől tanulja meg az alapokat, mint esetleg a barátoktól a sítáborokban."

A pálya hossza 80 méter. A domb tetejére való feljutást köteles felvonó biztosítja. A késő délutáni órákban lámpafénynél lehet zavartalanul tovább folytatni a síelést.

http://www.kisalfold.hu/sport/sieles_-_mintha_havon_siklananak_gyorujbaraton/2461048/

 

További információk

Kövess Minket!



★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★



Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

sielok.hu

 

sielok.hu hírek

Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei