kedd, 02 szeptember 2014 00:00

Győrújbaráti Síiskola Bemutatkozás

Síiskolánk 2013 őszén nyitotta meg kapuit Győrújbaráton, Pap erdő közepén, a havas sportok iránt érdeklődők számára.

Célunk, hogy kellemes környezetben, vidám hangulatú foglalkozásainkon, egy korszerű műanyag sípályán, gyermekek és felnőttek egyaránt elsajátítsák a síelés alapjait. Ezzel rendszeres sportolási lehetőséget biztosítunk októbertől áprilisig friss levegőn a szabadban.

palya

A műanyag pályán ezen időszakban lehet síelni. A pálya hossza 80 méter. A domb tetejére való feljutást egy köteles felvonó biztosítja. A késő délutáni órákban pedig lámpafénynél lehet zavartalanul tovább folytatni a sízést.

 

Miért érdemes oktatóval a műanyagpályán megtanulni síelni?

A síelés öröméért járunk a hegyekbe síelni. Éppen ezért, hogy ne ott kezdjünk el bukdácsolni a hóban, hanem egy boldog felszabadult élményt okozzon, érdemes még itthon műanyag pályán megtanulni az alapokat, később viszont fejleszteni a technikánkat.

oktatas

A síelés igen rövid gyakorlás alatt képes nagy örömet nyújtani. Ennek eléréséért nagy szerepet játszik az oktató segítsége. Ők, azok, akik figyelemmel kísérik a technikai fejlesztéseket, a technikákat tervszerűen építik egymásra, és szemük van ahhoz, hogy a tanítvány mozgásában észrevegyék a gátló tényezőket vagy éppen a fejleszthető lehetőségeket.

Már 4 éves kortól kiválóan tudja fejleszteni a gyermek:

- Erő és állóképességét
- egyensúlyérzékét
- ritmusérzékét
- téri tájékozódó képességét
- koordinációját
- érzelmi képességét: bátorság, lelkesedés

A tanulókkal megfelelő végzettségű pedagógusok, oktatók foglalkoznak, akik szakmai felkészültséggel és kellő empátiával rendelkeznek.

oktatok★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

A pályához kölcsönző is tartozik, ahol igény szerint a tanfolyami órákhoz sífelszerelést (síbakancsot, sílécet, bukósisakot) is tudunk szolgáltatni.

lecek

Télen és nyáron is izgalmas programokkal készülünk a síiskola tanítványainak és családjuknak egyaránt. Tanfolyamok végén házi síversenyeket szervezünk, aminek a hangulatát csak fokozni tudja a tábortűz. Évközben sem maradunk rendezvény nélkül, decemberben megérkezik a Mikulás és februárban táncra perdül a sílécünk farsang alkalmával. A síelés kiváló kikapcsolódás lehet a mindennapokból az egész család számára a havas lejtőkön is, jó társaságban, vidám hangulatú külföldi táborunkban. Nyáron sem leszünk tétlenek, különböző programokat szervezünk. Nyári táborokban úszás-, vizisí-, wakeboard oktatás folyik, mely kiegészül kerékpározással és túrázással.

Kövess Minket!★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

Hójelentés

Kövess a Google Plus-on!


Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


Kövess minket a Facebook-on

  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei