kedd, 02 szeptember 2014 00:00

Házirend

 

SÍFELVONÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

1. A felvonót 10 év alatti gyermekek csak felügyelettel használhatják!
2. A felvonót csak a liftezésre kioktatott, vagy gyakorlott síző veheti igénybe!
3. A felvonó kizárólag kezelő, ill. síoktató felügyelete mellett működtethető!
4. A felvonót a kiszállást jelző táblánál el kell hagyni!
5. Vontatás közben a kötél által megadott nyomon kell haladni, szlalomozni, a kötelet rángatni tilos!
6. Tilos a felvonóval szánkót vontatni.
7. Balesetet, műszaki rendellenességet a kezelőnek haladéktalanul jelenteni kell!

 

A FELKAPASZKODÁS MÓDJA

- Álljon a felszállóhelyre sível a menetirányba, biztosan, hogy ne csússzon semerre sem.
- Mindkét kézzel fogja meg a műanyag kötelet, és emelje kb. derékmagasságba.
- Ha nem sikerül a beszállás, engedje el a kötelet, ne kapjon utána.

 

KISZÁLLÁS

- A kijelölt helyen lépjen el kisterpesszel a nyomvonalból, engedje el a kötelet.
- Gyorsan hagyja el a kiszálló helyet.

 

SÍPÁLYA HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

1. A sípályát csak síoktató felügyelete mellett használhatják!
2. A sípályán tilos a síbot használata!
3. A sípályára felmenni csak sífelszerelésben szabad!
4. Utcai cipőben fellépni tilos!

 

 

RUHÁZAT ÉS VÉDŐÖLTÖZET A PÁLYÁN

Pályánkon való sízéshez nem szükséges semmilyen különleges öltözék a legpraktikusabb az időjárásnak megfelelő, kényelmes sportos ruházat. Míg tavasszal és ősszel könnyebb ruházatot ajánlunk, a hideg és a tél bekövetkeztével érdemes itt is síruhát hordani. A lehetőleg erősített tenyerű KESZTYŰ, sízokni és bukósisak viselése kötelező, mivel így elkerülhető a kéz lehorzsolása és esés esetén a fej sérülése. Kisgyermekek öltöztetésénél kérjük a szülőket, hogy figyeljenek, ne legyen gyermekeiken semmi olyan ruházat, ami esetleg felcsavarodhat vagy beakadhat valahova.

 

TANÓRÁK

A síiskolában egyéni magánórák vagy csoportos oktatás folyik. Minden óra 50 perces. Kérünk minden tanulót, hogy időben érkezzen, hogy az óra kezdésére a felszerelést magukhoz tudják venni.

Magánórán az oktató csak egy tanulóval foglalkozik és egyeztetés alapján az órák bármikor és bármilyen rendszerességgel igényelhetők. Az egyéni oktatás testvérek, barátok esetében maximum 4 főig bővíthető. Magánóra 1 vagy 5 alkalmas bérlettel vehető igénybe. A bérletet a vásárlástól számítva 8 héten belül használhatja fel. A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom nem vihető át a következő bérletre. Pénzbeli visszatérítésre nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók. Óra díjmentes lemondását 24 órával az oktatás megkezdése előtt fogadunk el. Amennyiben 24 órán belül esik, akkor a bérletből levonásra kerül az óra, illetve a következő alkalommal felszámoljuk az árát.

Csoportos tanfolyamok általában 10 alkalomból áll, heti 1-szeri edzéssel, melyek fix időpontban vannak. Egy óra időtartama 50 perc. A gyermekek és felnőttek tudásszintnek, kornak megfelelően kerülnek besorolásra a különböző szintű csoportokba.

Mini kezdő: 4-6 éves korig, akik még nem síeltek.

Kezdő: 6-18 éves korig, akik még nem síeltek.

Középhaladó: 4-18 éves korig, akik már legalább egy tanfolyamot elvégeztek.

Haladó: 4-18 éves korig, azoknak, akik az oktatóval megbeszélték jelentkezésüket.

Felnőtt: 16-99 éves korig, kezdők, újra kezdők.

Családi: 4-99 éves korig. Azoknak ajánljuk, akik gyermekükkel együtt szeretnék megtanulni a síelést vagy bővíteni tudásukat. Vegyes csoport.

A csoportok létszáma 6-10 főből áll. A csoport összetételétől és létszámától függően biztosítunk megfelelő számú oktatót.

Csoportos órát pótolni az órarendben kihirdetett PÓTLÓ ÓRÁKON, abban az esetben lehet, ha az óra megkezdése előtt legalább 24 órával e-mailben jelezték felénk, hogy nem tudnak részt venni. A pótló órákon vegyes csoportok vannak és maximum 10 főből áll. Órát pótolni a tanfolyam ideje alatt, illetve az utolsó tanfolyami óra utáni első pótló óráig lehet. Amennyiben ez idő alatt nem sikerült pótolni az órát, akkor az az óra elveszett. Pótló órát pótolni nem lehet.

 

Minden szolgáltatásunk és egyéb, a házirendben „térítés mértéke” a mindenkori árlistában szerepel. Az első alkalommal minden vendégnek kötelező kitölteni a felelősségvállaló nyilatkozatot, amellyel elfogadja a létesítmény mindenkori házirendjét. Az első belépés magába foglalja a nyilvántartásba vételt is.

A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen, vagy végleg kizárni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet. A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés. A berendezés, műanyag tansípálya, sífelvonó és bérbe adott felszerelés (síléc, bakancs, sisak) nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat, a vendég köteles megtéríteni. A bérbe adott eszközöket használat után a vendég köteles visszaszolgáltatni az üzemeltető képviselő részére. A Győrújbartái Síiskola üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért. A létesítmény területén hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Bármelyféle alkohol, gyógyszer, drog vagy más tudatmódosító szer hatása alatt a sípálya használata tilos, illetve nem használhatja a pályát olyan betegségben szenvedő személy, aki a pálya biztonságos igénybevételét akadályozza vagy gátolja.

A Győrújbaráti Síiskola területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek köteles késedelem nélkül jelezni.

A létesítmény egész területén: Tilos a dohányzás! A kijelölt dohányzóhelyet tábla jelzi.

A síiskola területén szelektív hulladékgyűjtés van, ezért kérjük, hogy Önök is különítsék el a papírt, üveget és műanyagot.

A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti. A Győrújbaráti Síiskola üzemeltetője fenntartja a jogot a létesítmény egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények lebonyolítására az általános vendégkör kizárásával. Az órarendet valamint az oktató személyét illetően változtatás jogát a vezetőség fenntartja.

A Győrújbaráti Síiskola Házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára az intézmény területén elérhető és áttekinthető. A Győrújbaráti Síiskola üzemletetését a Step For Fit Kft. (9081 Győrújbarát, Paperdő utca 4373 hrsz.) végzi. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti!

 

Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő:

Mentők (baleset esetén) -104

Tűzoltóság (tűz esetén) – 105

Rendőrség (rendbontás esetén) – 107

 

Kövess Minket!★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

Hójelentés

Kövess a Google Plus-on!


Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


Kövess minket a Facebook-on

  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei