Csoportos tanfolyamok általában 10 alkalomból áll, heti 1-szeri edzéssel, melyek fix időpontban vannak. Egy óra időtartama 50 perc. A gyermekek és felnőttek tudásszintnek, kornak megfelelően kerülnek besorolásra a különböző szintű csoportokba.

Mini kezdő: 4-6 éves korig, akik még nem síeltek.

Kezdő: 6-18 éves korig, akik még nem síeltek.

Középhaladó: 4-18 éves korig, akik már legalább egy tanfolyamot elvégeztek.

Haladó: 4-18 éves korig, azoknak, akik az oktatóval megbeszélték jelentkezésüket.

Felnőtt: 16-99 éves korig, kezdők, újra kezdők.

Családi: 4-99 éves korig. Azoknak ajánljuk, akik gyermekükkel együtt szeretnék megtanulni a síelést vagy bővíteni tudásukat. Vegyes csoport.

A csoportok létszáma 6-10 főből áll. A csoport összetételétől és létszámától függően biztosítunk megfelelő számú oktatót.

Csoportos órát pótolni az órarendben kihirdetett PÓTLÓ ÓRÁKON, abban az esetben lehet, ha az óra megkezdése előtt legalább 24 órával e-mailben jelezték felénk, hogy nem tudnak részt venni. A pótló órákon vegyes csoportok vannak és maximum 10 főből áll. Órát pótolni a tanfolyam ideje alatt, illetve az utolsó tanfolyami óra utáni első pótló óráig lehet. Amennyiben ez idő alatt nem sikerült pótolni az órát, akkor az az óra elveszett. Pótló órát pótolni nem lehet.

Intenzív tanfolyamokat tartuk délelőtti és délutáni órákban is. Erre a tanfolyamra azoknak a jelentkezését várjuk, akik év közben nem tudnak eljönni az óráinkra és az esetleg külföldi sí útjuk előtt szeretnék megtanulni a síelés minimális alapjait, majd folytatni a havas lejtőkön vagy feleleveníteni a már meglévő sítudásukat.

Síiskolánkban egész nap lehetőség adunk egyéni foglalkozásokra is. A magánórákra csak személyesen vagy telefonon előzetesen egyeztetett időpontban lehetségesek.

Magánórán az oktató csak egy tanulóval foglalkozik és egyeztetés alapján az órák bármikor és bármilyen rendszerességgel igényelhetők. Az egyéni oktatás testvérek, barátok esetében maximum 4 főig bővíthető. Magánóra 1 vagy 5 alkalmas bérlettel vehető igénybe. A bérletet a vásárlástól számítva 8 héten belül használhatja fel. A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom nem vihető át a következő bérletre. Pénzbeli visszatérítésre nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók. Óra díjmentes lemondását 24 órával az oktatás megkezdése előtt fogadunk el. Amennyiben 24 órán belül esik, akkor a bérletből levonásra kerül az óra, illetve a következő alkalommal felszámoljuk az árát.

A Győr és környékén lévő települések óvodák és iskolák gyermekeinek csoportos sítanfolyamot szervezünk. Így egy új változatos programmal bővíthetik foglalkozásaikat vagy akár az iskolák a mindennapos testnevelést. Az órák délelőtt vagy kora délutáni órákban lennének az oktatási intézménnyel egyeztetett időpontban.

Kövess Minket!★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

Hójelentés

Kövess a Google Plus-on!


Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


Kövess minket a Facebook-on

  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei