Csoportos tanfolyamok

Csoportos tanfolyamok általában 10 alkalomból áll, heti 1-szeri edzéssel, melyek fix időpontban vannak. Egy óra időtartama 50 perc. A gyermekek és felnőttek tudásszintnek, kornak megfelelően kerülnek besorolásra a különböző szintű csoportokba.

Mini kezdő: 4-6 éves korig, akik még nem síeltek.

Kezdő: 6-18 éves korig, akik még nem síeltek.

Középhaladó: 4-18 éves korig, akik már legalább egy tanfolyamot elvégeztek.

Haladó: 4-18 éves korig, azoknak, akik az oktatóval megbeszélték jelentkezésüket.

Felnőtt: 16-99 éves korig, kezdők, újra kezdők.

Családi: 4-99 éves korig. Azoknak ajánljuk, akik gyermekükkel együtt szeretnék megtanulni a síelést vagy bővíteni tudásukat. Vegyes csoport.

A csoportok létszáma 6-10 főből áll. A csoport összetételétől és létszámától függően biztosítunk megfelelő számú oktatót.

Csoportos órát pótolni az órarendben kihirdetett PÓTLÓ ÓRÁKON, abban az esetben lehet, ha az óra megkezdése előtt legalább 24 órával e-mailben jelezték felénk, hogy nem tudnak részt venni. A pótló órákon vegyes csoportok vannak és maximum 10 főből áll. Órát pótolni a tanfolyam ideje alatt, illetve az utolsó tanfolyami óra utáni első pótló óráig lehet. Amennyiben ez idő alatt nem sikerült pótolni az órát, akkor az az óra elveszett. Pótló órát pótolni nem lehet.

Hétköznap délutánonként és hétvégén egész nap vannak csoportos sítanfolyamaink. Ezeknek időpontjai az órarendben található meg.

FONTOS! Beiratkozás, hely foglalás a tanfolyamra a felelősségvállaló nyilatkozat elfogadása, aláírása és tandíj befizetése után történik meg.

Jelentkezni bármikor lehet a jelentkezés menüpontban. A tanfolyam díját kérjük bankszámlaszámra átutalni vagy személyesen készpénzben fizetni. Az árak és bankszámlaszám az árak menüpontban található meg.

Kérjük azokat a vendégeinket, akik interneten jelentkeztek be, hogy jelentkezéstől számított következő órakezdés előtt fél órával gyermekeikkel együtt jöjjenek el a sípályára a sífelszerelés kiválasztása és a felelősségválaló nyilatkozatot aláírása miatt.

Kövess Minket!★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

Hójelentés

Kövess a Google Plus-on!


Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


Kövess minket a Facebook-on

  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei