Magánórák - Síelés

Síiskolánkban egész nap lehetőség adunk egyéni foglalkozásokra is. A magánórákra csak személyesen vagy telefonon előzetesen egyeztetett időpontban lehetségesek.

Magánórán az oktató csak egy tanulóval foglalkozik és egyeztetés alapján az órák bármikor és bármilyen rendszerességgel igényelhetők. Az egyéni oktatás testvérek, barátok esetében maximum 4 főig bővíthető. Magánóra 1 vagy 5 alkalmas bérlettel vehető igénybe. A bérletet a vásárlástól számítva 8 héten belül használhatja fel. A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom nem vihető át a következő bérletre. Pénzbeli visszatérítésre nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók. Óra díjmentes lemondását 24 órával az oktatás megkezdése előtt fogadunk el. Amennyiben 24 órán belül esik, akkor a bérletből levonásra kerül az óra, illetve a következő alkalommal felszámoljuk az árát.

A magánórák árát az árak menüpontban találhatja meg.

Kérjük vendégeinket, hogy az első órakezdés előtt fél órával gyermekeikkel együtt jöjjenek el a sípályára a sífelszerelés kiválasztása és a felelősségválaló nyilatkozatot aláírása miatt.

 


 Jelentkezni a lenti elérhetőségeinken lehet:

Online:

Telefon: +36-30-204-6418

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További elérhetőségeinkért kattintson ide!


Kövess Minket!★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

Hójelentés

Kövess a Google Plus-on!


Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


Kövess minket a Facebook-on

  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei